July 19, 2011

Buttercream roses!

Nu var det så längesen jag uppdaterade bloggen att jag nästan skäms. Det är tur att jag har så snälla läsare som står ut med mina sporadiska inlägg! Jag kan dock lova er att jag har en väldigt bra ursäkt, för en gångs skull.

Hursomhelst så kände jag för att baka något igår, mest för att få experimentera med en av de roligaste och mest användbara tyllarna jag har, nämligen en "petal tip" eller bladtyll (Wilton 127). Samma tyll har jag använt här och här. Den är otroligt användbar!

Click on pictures to enlarge








In English
I haven't updated in quite a while and I'm a bit ashamed actually. I'm very thankful for having such patient readers who put up with my sporadic blogging! This time I can actually say I have a very good reason for it!

I wanted to bake something so I could use one of my most appreciated tips, a petal tip (Wilton 127) which I've also used here and here. I love how versatile it is!

45 comments:

  1. Väldigt fina rosor! Tror bannemej att jag har den tyllen, får nog experimentera lite snart :-)

    ReplyDelete
  2. Milde tid, vilka fantastiska och nästan lite poetiska små konstverk. Heja!!

    ReplyDelete
  3. This looks divine. Simply divine!

    I'm drooling over these pics now!

    ReplyDelete
  4. ja vad säger man... Grymt vackra bilder och grymt fina cuppisar :)

    ReplyDelete
  5. Tack snälla ni!

    Marcela & Ana - Thank you :-)

    Linda - Ja, det tycker jag! Den är väldigt skoj faktiskt!

    ReplyDelete
  6. Så utrolig nydelige disse var! Tenker de må være perfekt til min datters 5 års dag som er om ikke så lenge! MEN, jeg tror jeg må øve først! ;) Takk for oppskriften!
    Sandra

    ReplyDelete
  7. Så vackra cupcakes, himla snyggt spritsat och så gott med macarons

    ReplyDelete
  8. Så otroligt vackert! Vi väntar nog alltid gärna på dina fina inlägg. ;-)

    ReplyDelete
  9. Först vill jag bara säga att dina bilder är så fantastiska! Och de dära små cupcakes'n är underbart vackra! Har själv spritsat rosor så en gång... men kan lova att dom inte är i närheten av dina :)

    Sen vill jag även säga att jag gjort ett inlägg på min blogg där jag länkar till dig och inlägget där du beskriver en Ruffle-blomma! Hoppas detta är okej :) Du inspirerar i mängder ska du veta, så TACK TACK TACK!!

    ReplyDelete
  10. They're beautiful! Must be dificult to make one of those.

    ReplyDelete
  11. gud va söta! kan du iinte göra en video där du visar hur man gör sådär? skulle va jätte kul!
    KRAM!

    ReplyDelete
  12. Tienes unas manos maravillosas para la reposteria y trabajar con la manga pastelera se te da fenomenal. Unos ccupcakes preciosos.

    Besos,

    ReplyDelete
  13. oh sweet Jesus your amazing at piping

    ReplyDelete
  14. Helt fantastiska rosor. Men jag förstod inte riktigt hur du har format dem, använde du ett redskap?

    ReplyDelete
  15. pretty roses! i can't bear to eat them!

    ReplyDelete
  16. Linda,
    What a beautiful cupcakes!xxx

    ReplyDelete
  17. Vad fina de blev! Har länge tänkt införskaffa någon bra tyll till liknande, vad bra att du skrev ut vilka nummer du använde.

    ReplyDelete
  18. Thanks so much everyone! :-)

    Charlotte, det är smörkräm spritsad direkt på muffinsen, med tyll 127 :-)

    ReplyDelete
  19. They look so sweet and dainty! Could you advise how did you do the piping? It looks really complex!

    ReplyDelete
  20. This is stunning! I'd love to learn how to create something like this. Can you please have a picture tutorial?

    ReplyDelete
  21. Wow, vilka vackra skapelser du gör!! Min syster lär garanterat köpa din bok, hon är tokig i att baka! När kommer den ut? :)

    ReplyDelete
  22. que bonita , me encanta
    si tienes un rato te invito a pasearte por mi blog
    http://karmucaycuquino.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Today I got a lot of information from your article .. I hope you continue to write articles that are beneficial to us all .. .. Greetings .. success for you ..

    ReplyDelete
  24. May I use the last photo on my blog?

    ReplyDelete
  25. these are gorgeous! I want to make some right now but they'd never be as beautiful.

    ReplyDelete
  26. these are gorgeous! I want to make some right now but they'd never be as beautiful.

    ReplyDelete
  27. These are so beautiful. I hope I'll be ablet to make something as nice one day. Do you think you could share with us a video of you piping the two types of flowers.

    ReplyDelete
  28. very nice publish, i definitely love this website, keep on it

    ReplyDelete
  29. Absolutely gorgeous, love love the blog. And your photography just makes the food even more stunning and mouth-watering!

    ReplyDelete
  30. Beautiful! One of my favorite piping tips as well... petals are deceptively easy, and always gorgeous!

    ReplyDelete
  31. Oh how cute they look! I'm sure they're delicious too.

    ReplyDelete
  32. Wow, these are beautiful! Just gorgeous!

    ReplyDelete
  33. Great recipe, awesome pics!:) Goin to mix your Chai cupcakes and buttercream from this recipe) Thanks a lot!

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a comment! :-)